ICON PLAZA

ICON Plaza eli Suurpellon keskustakortteli muodostuu kolmesta kerrostalosta ja yhdestä tornirakennuksesta sekä niiden keskelle jäävästä suojatusta sisäpihasta. Tällä sivulla on paljon hyödyllistä lisätietoa koko korttelista, jatka siis lukemista!

Modernia asumisen laatua..

ICON Plazassa on panostettu laatuun. Huoneistoissa on asuntokohtainen ilmanvaihto, mikä takaa asukkaalle aina sopivan sisäilman. Lisäksi sähkön ja veden kulutusta mitataan asuntokohtaisesti. Asunnot ovat hiljaisia,sillä melulta ja kuumuudelta suojaavat laadukkaat desibeli-ikkunat ja ikkunaovet. Lisäksi asuntojen väliseinät ovat hyvin äänieristettyjä. Asuntojen kaappien lisäksi talossa on runsaasti säilytystilaa niin jääkiekkovarusteille, pyörille kuin muillekin urheiluvälineille.

Kiinteistön turvallisuutta on lisätty esimerkiksi älykkäillä iLOQ-avaimilla, joihin voidaan ohjelmoida niin oman kodin, pääoven kuin pyörävarastonkin pääsyoikeudet. Jos avain hukkuu, se ”nollataan” etänä ja tilalle toimitetaan uusi.

...elämän jokaiseen tilanteeseen.

Perheet muuttuvat, asukkaat vaihtuvat ja asuntojen sekä asukkaiden tarpeet muuttuvat elämäntilanteesta riippuen. Olemmekin varautuneet siihen, että asuntojen seiniä pystyy poistamaan ja asuntoja yhdistämään.

Rakennuksen pitkä elinkaari tarkoittaa, että olemme valinneet mahdollisimman laadukkaat ja kestävät materiaalit sekä julkisivuun ja kattoon että ikkunoihin ja kiinteistötekniikkaan. Tulevaisuudessa remontteja kuitenkin väistämättä tulee, ja olemme varautuneet niihin jo talojen suunnitteluvaiheessa – näin ne rasittavat asukkaita mahdollisimman vähän.

Oma tontti ja ekologisetratkaisut takaavat edullisen hoitovastikkeen

ICON Plaza rakennetaan kokonaan omalle tontille, jotta vältetään mahdollisista tonttivuokran korotuksista johtuvat nousut yhtiövastikkeessa.

Yhtiövastikkeessa näkyvät myös kiinteistön käyttökustannukset. ICON Plazan huolto-, puhtaanapito- ja jätehuoltokulut on saatu järkevälle tasolle mm. näillä keinoilla: sisäpihan vihermatto ei vaadi paljon hoitoa, kovaa kulutusta vaativille alueille istutetaan keinonurmi ja lumet sulatetaan kiinteistön hukkalämmöllä. Lisäksi ICON Plaza kytketään ympäristöystävälliseen jäteputki-järjestelmään, jonka imaisuputket kuljettavat roskapussit maan alla. Järjestelmään kerätään seka- ja biojäte sekä paperi.

Tehokas viestintä parantaa palvelua

Viestintää asukkaiden, isännöitsijän ja huollon välillä tehostetaan digitaalisilla palveluilla. Esimerkiksi yhteisten tilojen varaukset hoituvat kätevästi puhelimella Asuntosi-palvelusta. Se on kätevä sovellus, josta löytyvät myös kaikki taloyhtiön tiedot, kuten isännöitsijäntodistukset.

Lisäpalvelut on valmiiksi kilpailutettu

Taloon asettumista helpottavat valmiiksi kilpailutetut palvelut, kuten muuttopalvelu, netti, kotivakuutus, sähkö ja siivous. Ja jos kotiin pitää hankkia jotain uutta, saat meiltä alennuskoodin huonekaluliikkeeseen. Ulos lähtiessäsi voit kurkata aulapalvelumme infotaulusta sekä taloyhtiötä koskevat viestit että joukkoliikenteen aikataulut ja sään.

Rakennusvaiheet

Ensimmäinen rakennusvaihe valmistuu vuoden 2021 loppuun mennessä. Silloin on valmiina Eteläkiinteistö, Itäkiinteistö ja parkkihalli 225 autolle. Toinen vaihe valmistuu vuoden 2023 loppuun mennessä. Silloin on valmiina Pohjoiskiinteistö ja koko Suurpellon maamerkiksi nouseva 20-kerroksinen Tornikiinteistö.

Eteläkiinteistö eli South Plaza (asuminen): 8 kerrosta, 78 asuntoa Itäkiinteistö eli East Plaza (hoiva): 6 kerrosta, 66 asuntoa Pohjoiskiinteistö eli North Plaza (asuminen): 8 kerrosta, n. 79 asuntoa Tornikiinteistö: 20 kerrosta (asuminen): n. 130 asuntoa

Lisätietoja eri kerroksista

ICON Plaza koostuu kolmesta lamellitalosta (2 x 8 krs. ja 1 x 6 krs.) ja yhdestä tornirakennuksesta (20 krs.). Kortteli valmistuu kahdessa vaiheessa. Tässä osiossa voit tutustua tarkemmin kortteliin ja sen tiloihin.

Liiketilat (1. kerros)

Katutason liiketilat palvelevat sekä talon asukkaita että Suurpellon keskustassa asioivia. Tavoitteena on luoda mahdollisimman avoin ja elävä julkisivu, joka tarjoaa monipuolista liike- ja palvelutilaa. Katutason kahviloiden sekä ravintoloiden terassit sijoittuvat luontevasti torin aurinkoiseen lounaiskulmaan.

Parkkihalli (1.–2,5. kerros)

Olemme maksimoineet viihtyisän oleskelutilan sijoittamalla autot asuinkerrosten väliin. Kaksi ja puoli kerroksinen parkkihalli (225 autopaikkaa) tarjoaa runsaasti tilaa talon asukkaille ja liiketilojen autoileville asiakkaille. Parkkihalliin rakennetaan lisäksi sisäyhteydet kaikkiin Plazan rakennusten porrashuoneisiin.

Kansipiha eli sisäpiha (4. kerros)

Rakennusten keskellä on keskustakorttelin asukkaiden oma tori eli plaza. Se on vehreä keidas, jonka puusta ja kivestä rakennetut kulkureitit sekä kaarevat puu- seinämät muodostavat suojaisia tiloja niin leikkiin kuin oleskeluunkin. Perinteisen nurmikon sijaan sisäpihalle istutetaan maksaruohosta ja eri sammallajikkeista koostuva matto, ja puistomaista tunnelmaa lisäävät myös kukkivat puut.

Pihalla viihtyvät pitkään sekä muksut että vanhemmat; siellä on iso, korkea- luokkaisilla Lappset-välineillä varustettu leikkipuisto sekä ulkokuntosali. Talvella sisäpihan käytävät lämmitetään rakennusten hukkalämmöllä, joten kulkeminen sujuu liukastelematta.

Yleistilat (kellari sekä 1.–3. ja 20. kerros)

Rakennusten pääsisäänkäynnit sijaitsevat katujen ja torialueiden puolella. Ulkoiluvälinevarastot ovat kerroksissa 2–3, ja kellarissa on suuri polkupyörävarasto. Talosauna ja kerhohuone ovat todellisella paraatipaikalla tornirakennuksen ylimmässä kerroksessa.

KUMPPANIT

RAKENNUTTAJA: ICON
ICON Kiinteistörahastot on vuonna 2010 perustettu suomalaisomisteinen kiinteistökehitysyhtiö. Rakennutamme ympäristöystävällisiä ja energiatehokkaita rakennuksia, joissa huomioidaan digitaalisuus, älykäs talotekniikka ja jotka ovat elinkaarikustannuksiltaan tehokkaita.

www.iconfund.fi

PÄÄURAKOITSIJA: EKE
EKE-Rakennus Oy on osa suomalaista perheomisteista EKE-Yhtiöt -monialakonsernia. EKE-Rakennuksella on käynnissä pientaloalueita, kerrostaloalueita, liike- ja logistiikkakeskuksia jo 57 vuoden kokemuksella.

www.eke.fi

PÄÄSUUNNITTELIJA: Arkkitehtitoimisto Turtiainen
Vuonna 1984 perustettu Arkkitehtitoimisto Jukka Turtiainen Oy on vahvasti mukana niin asuntosuunnittelussa kuin korjausrakentamisessa ja monipuolisissa kiinteistökehityshankkeissakin. Yrityksellämme on pitkä kokemus myös kaavojen ja kaupunkisuunnitelmien laatimisesta. Suunnittelumme lähtökohtana on ihmisläheinen, kestävä ja laadukas ympäristö.

www.arkturtiainen.fi

KIINTEISTÖN
TEKNISET TIEDOT

Sijainti: Espoon Suurpelto,
Suurpellon puistokatu 15 , 02250 Espoo
Tyyppi: Omistuskerrostalo
Tontti: Oma
Valmistuminen: 2021

Lämmitys: Kaukolämpö
Energialuokka:B
Hissi: on
Pääasiallinen rakennusmateriaali: Betoni
Katto: Tasakatto, bitumihuopa tai protan
Parkkipaikkoja: xx kpl

Taloyhtiön tilat: Sauna/spa-osasto 21. krs,
oma kuntosali, iso laadukas ja suojaisa
sisäpiha, eteispalvelu, pyöränsäilytystila, varasto

Hoitovastike: 3,5 € / m2 / kk
Vesimaksu: mittarin mukaan
Autopaikka: xx € / kk

 

TIEDUSTELUT

Markku Mäki

Kiinteistövälittäjä

050 433 3078

asunnot@iconplaza.fi

www.iconplaza.fi

Huoneistokeskus Espoo

020 780 3424

espoo@huoneistokeskus.fi

www.huoneistokeskus.fi