SIJAINTI

Suurpelto on modernia asumista lähellä vehreää luontoa, liikuntamahdollisuuksia ja hyviä palveluita. Sujuvat liikenneyhteydet sekä koulut ja päiväkodit täydentävät kokonaisuuden.

Suurpellon keskeiselle alueelle rakentuva ICON Plaza toteuttaa monen unelman; se on modernia digiajan asumista hyvillä palveluilla. Ja kotiin asettumista on helpotettu monin keinoin: netti, kotivakuutukset, sähkö ja siivouspalvelut on valmiiksi kilpailutettu, kauppaan on 50 metriä ja yhteisöllisyys toteutuu taloyhtiön tiloista lähtien. Ehkä järjestätkin tupaantuliaiset kerhotiloissa?

Suurpellon kauppakeskus 50 m
Opinmäen Kampus 300 m Ulkoilupolut ja puistot alueen vieressä
Iso-Omena 4 km
Niittykummun metroasema 2,5 km
Tapiola Golf 4 km
Länsisatama 13,5 km
Keilaranta 8 km
Kampin kauppakeskus 13,8km
Osoite: Suurpellon puistokatu 15
02250 ESPOO

SUURPELTO
ALUEENA

Suurpelto yllättää, ihastuttaa ja vakuuttaa. Kehä kakkoselta katsottuna alue ei ehkä näytä kummoiselta, vaan ajapa pidemmälle, niin näet itse: Suurpelto on puistomainen, vehreä kaupunginosa, jossa luonto on aina lähellä. On puistoa ja urheilukenttää, lenkkimaastoa ja valaistuja latuja – ja kaikki tämä suoraan kotiovelta.

Suurpellosta on kehittymässä Espoon uusi kaupunkikeskus, ja alue on jo nyt toimiva ja elinvoimainen. Palveluita on laidasta laitaan: moderni ostoskeskus pitää sisällään niin K-Supermarketin kuin kampaamon, ravintoloita ja kuntosalinkin. Kansainvälinen koulu ja suomenkielinen peruskoulu sijaitsevat Opinmäessä, jonne on rakennettu myös varhaiskasvatuksen tiloja, liikuntahalli sekä tilat kirjastolle, työväenopistolle ja nuorisotoimelle. Päiväkoteja on useampia, ja yksi niistä toimii englanniksi. Lapsia riemastuttaa Angry Birds -puisto, ja koirapuistokin löytyy jo.

Hyvät liikenneyhteydet eivät Suupellossa ole pelkkää sanahelinää, vaan arkipäivän toimivuutta.Useat bussilinjat sekä syöttöliikenne Länsimetrolle varmistavat mutkattoman liikkumisen, ja lisäksi Kehä II:lta on oma eritasoliittymä Suurpeltoon. Suurpellon sisällä liikkuminen on sujuvaa myös pyörällä tai kävellen, sillä kevyen liikenteen väyliä on runsain mitoin.

Suurpellon alue rakentuu kovaa kyytiä, mutta siitä ei valmiinakaan tule tiukkaan tungettua rakennusmassaa, vaan alueen vehreys säilytetään. Koko alueen pinta-ala on 325 hehtaaria, ja siitä huikeat 89 hehtaaria on puistoaluetta. Ja nämä viheralueet kruunaa Espoon keskuspuisto, jonka valtaisat 880 hehtaaria metsäistä puistoa tekevät ihmiselle hyvää.

Suurpelto on pääkaupunkiseudun suurin rakenteilla oleva kaupunginosa. Etelässä alue alkaa Länsiväylältä Olarin kohdalta, pohjoisessa reuna on melkein Turunväylällä. Lännessä puolestaan rajana on Espoon keskuspuisto, idässä reuna sijoittuu Kehä II:n itäpuolelle.

Suurpellon tulevaisuus

Suurpellon seuraavat kaavavaiheet tuovat jopa reilut 10 000 asukasta lisää, ja alueen valmistuttua asukkaita tulee olemaan lähes 15 000. Alueen vehreys, rauhallisuus ja luonnonvoimaisuus kuitenkin säilytetään suurilla puisto- ja ulkoilualueilla. Alue onkin kuin vihreä keidas Turunväylän, Länsiväylän ja Kehä II:n kainalossa – suojassa, mutta hyvien yhteyksien varrella.

TIEDUSTELUT

Markku Mäki

Kiinteistövälittäjä

050 433 3078

asunnot@iconplaza.fi

www.iconplaza.fi

Huoneistokeskus Espoo

020 780 3424

espoo@huoneistokeskus.fi

www.huoneistokeskus.fi