SISUSTUS-
TYYLIT

Kun yhdistät valitsemasi asunnon ja sinulle sopivan sisustuksen, saat mieluisan kodin. ICON Plaza tarjoaa neljä erilaista sisustusvaihtoehtoa: vuodenaikojen mukaan nimetyt kevät, kesä, syksy ja talvi ovat kaikki omanlaisiaan – käytä siis hetki aikaa ja heittäydy haaveilemaan, niin löydät juuri sinulle parhaimman ratkaisun!

”Koti on viihtyisä, kun se on omannäköinen.
Sisustustyyleistä saa vinkkejä, mutta vasta
omat tavarat, muistot ja vaikka rakkaat
perintötekstiilit tai jääkiekkomaila luovat
kodin tunnelman. ”

KEVÄT

Kevät on valoisin vaihtoehto: vaaleita ja lämpimiä sävyjä on niin lattiassa, kalusteissa kuin kylpyhuoneen kaakeleissakin. Ripaus esimerkiksi vahvaa keltaista tai mustaa tuo sopivasti särmää tähän tyyliin.

KESÄ

Kesä tummenee keväästä, mutta on silti skandinaavisen raikas. Lattiat ja keittiön työtaso ovat voimakkaampia väriltään, kylpyhuoneen seinät ovat huikean valkoiset. Tänne sopivat meren sininen ja vahva vihreä, mutta myös beige ja hiekan eri sävyt.

SYKSY

Syksy tuo lisää väriä sekä kaapistoihin että kylpyhuoneeseen, ja tasapainoa antavat vaaleammat lattiat ja harmaa keittiön työtaso. Lisää tänne vaikka oranssia, punaista sekä harmaata, kääriydy torkkupeittoon ja nauti syksystä!

TALVI

Talven myötä mukaan tulevat viileät, kirkkaat sävyt. Vaaleaa on kautta asunnon niin lattiassa, kaapistoissa kuin kylpyhuoneessakin. Annostele mukaan niukasti harmaata tai reippaasti pinkkiä, ja tunnelma muuttuu hetkessä!

TIEDUSTELUT

Markku Mäki

Kiinteistövälittäjä

050 433 3078

asunnot@iconplaza.fi

www.iconplaza.fi

Huoneistokeskus Espoo

020 780 3424

espoo@huoneistokeskus.fi

www.huoneistokeskus.fi